avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Arhive anii 1960
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Arhive anii 1960

Buna ziua, am o mare problema: nu stiu cum sa obtin o copie dupa hotararea de divort a parintilor mei decedati, care au divortat in anul 1960 la tribunalul din Raionul Stalin. Nu cunosc numarul de dosar si nici data cand a fost depusa actiunea. Am doar o copie dupa certificatul lor de casatorie si data si numarul la care a fost inregistrat divortul la starea civila. Pe unde ma duc nimeni nu ma ajuta, informatiile se bat cap in cap si umblu de trei luni de la o primarie la alta, de la un birou de evidenta a persoanelor la altul. Mi-ar fi utila si o dovada in care sa se specifice ca au divortat si ce nume au purtat dupa divort. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
gabi58, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabi58 , utilizator 08:34, 24 Iulie 2013
Conform legislatiei speciale de stare civila dvs. aveti dreptul sa primiti o adeverinta, anexa 9, din care sa rezulte ca a fost inregistrata casatoria parintilor, dar din pacate nu aveti dreptul la mentiunile existente pe marginea actului de casatorie sau de nastere ale parintilor. Solicitati in scris judecatoriei sa va comunice sentinta poate se gasesc macar opisurile daca sentintele ca atare nu le mai au.
Multumesc pentru raspuns. Asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sentinta de divort din spania G Darie G Darie Buna ziua, Doresc sa înregistrez sentința de divort efectuat in Spania, in România deoarece am nevoie pentru a renova pașaportul Imi puteți spune va ... (vezi toată discuția)
Inscriere casatorie si divort in romania cristiancosmin cristiancosmin buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte necesare inregistrarii unui deces in italia shesniper shesniper Buna ziua,mama mea a decedat in italia ,pentru inregistrarea certificatului de deces la primarie imi cer certificatele de casatorie si sentintele de ... (vezi toată discuția)