avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere rectificare titlu in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere rectificare titlu in instanta

Vă rog să-mi spuneți cum se face o cerere de rectificare a unui titlu de proprietate prin hotărâre judecătorească, în instanță,mai exact , care este formularea corectă pentru această actiune ?

Alte discuții în legătură

Rectificare titlu de proprietate NEVERMORE NEVERMORE Vă rog să-mi spuneţi dacă: la formularea unei acţiuni - în instanţă - de modificare a unui titlu de proprietate ( în sensul radierii unei parcele ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit octavian70 octavian70 Buna seara, Am primit de la bunica mea un teren(prin hotarare judecatoreasca), caruia am vrut sa ii fac cadastru. Domnul care s-a ocupat a descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate ana-onode ana-onode Buna tuturor, am sa incerc sa fiu cat se poate de explicita intr-o problema la care ma chinui de ceva timp. Vreau sa cumpar un teren si trebuie facuta ... (vezi toată discuția)