Buna seara,
Am primit de la bunica mea un teren(prin hotarare judecatoreasca), caruia am vrut sa ii fac cadastru. Domnul care s-a ocupat a descoperit ca parcela din titlu de proprietate este gresita si nu a putut face cadastrul. Adica eu muncesc un pamant care este al familiei de zeci de ani, dar in titlu de proprietate am alt teren. Am fost la primarie le-am explicat situatia, iar dupa cateva luni aproape un an mi-au spus ca nu se poate rezolva(neoficial).
Unde ma pot adresa sa rezolv cu titlul de proprietate, ce demersuri trebuie sa fac?
Cum ati primit prin hotarare? Depinde de titlu, de hotarare, depinde de unde vine greseala, daca e una de fond, una de vreo cifra, ceva... nu avem cum sa ne inchipuim situatia dv.
Buna seara,
Titlul de proprietate obtinut de bunica mea in 1995 are numarul parcelei gresit. Mai concret, in loc de 18/2/3 este 18/43. Eu vreau sa merg sa modific greseala. Unde trebuie sa merg?
In cazul acesta , pt ca exista o sentinta judecatoreasca data pe baza titlului de proprietate, rectificarea se face numai in instanta. Va trebuie o adeverinta de la Primarie prin care aceasta sa mentioneze sola si parcela corecta, un plan de incadrare in zona avizat de aceeasi primarie, copia titlului de proprietate, buletinul de identitate al celui ce deschide actiunea si o cerere de chemare in judecata a Comisiei de fond funciar din comuna si a Comisiei Judetene(CJSDPPT).