IN 1950 AM CUMPARAT UN TEREN LOC DE CASA PENTRU CARE AM ACT VANZARE CUMPARARE.PRIMARIA RESPECTIV COMISIA LOCALA INVOCAND DIVERSE MOTIVE DIN CELE MAI PUERILE REFUZA SA MI-L DEA PE ANPLASAMENTUL MENTIONAT IN ACT.INTREBARE.ADMITAND CA AM PARCURS TOATE ETAPELE INTERNE POT SA AM SUCCES LA CEDO INVOCAND CA AM FOST LIPSIT DE PROPRIETATEA MEA."ART.1-PROTECTIA PROPRIETATII.ORICE PERSOANA.....ARE DREPTUL LA RESPECTAREA BUNURILOR SALE.NIMENI NU POATE FI LIPSIT DE PROPRIETATEA SA DECAT.....IN CONDITIILE PREVAZUTE DE LEGE SI DE PRINCIPIILE GENERALE ALE DREPTULUI INTERNATIONAL"CONVENTIA PT. APARAREA DREPTURILOR OMULUI. MULTUMES ANTICIPAT PT. INDRUMARE ROG SA AVETI IN VEDERE SI COMPLETAREA ADUSA
AM COMPLETAT MESAJUL .NU CRED CA ESTE NECESAR SA DESPIC FIRUL IN PATRU .TOTUSI.............. nu face obiectul utilitatii publice.nu a fost emis titlu de proprietate pe legea 18/1991 nici unei persoane.este liber de orice constructie.este o persoana care il exploateaza fara a avea o imputernicire scrisa sau alte acte .cand ma refer la parcurgerea etapelor interne fac trimitere la judecarea in prima instanta si recurs.intrebarea a mers pe presupunerea ca mi-a fost respinsa cerea initial formulata ,recursul si atat..
deci dreptul dumneavoastra de proprietate nu a fost confirmat de catre o instanta - inteleg ca nici la fond, nici la apel nici la recurs?
in acest caz nu aveti proprietate in sensul cedo. in relatia cu romania, trebuie sa aveti un drept recunoscut de justitie, irevocabil si definitiv, de preferat dupa 1994, data aderarii la protocol.