avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... NIMENI NU POATE FI LIPSIT DE PROPRIETATEA SA
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

NIMENI NU POATE FI LIPSIT DE PROPRIETATEA SA

IN 1950 AM CUMPARAT UN TEREN LOC DE CASA PENTRU CARE AM ACT VANZARE CUMPARARE.PRIMARIA RESPECTIV COMISIA LOCALA INVOCAND DIVERSE MOTIVE DIN CELE MAI PUERILE REFUZA SA MI-L DEA PE ANPLASAMENTUL MENTIONAT IN ACT.INTREBARE.ADMITAND CA AM PARCURS TOATE ETAPELE INTERNE POT SA AM SUCCES LA CEDO INVOCAND CA AM FOST LIPSIT DE PROPRIETATEA MEA."ART.1-PROTECTIA PROPRIETATII.ORICE PERSOANA.....ARE DREPTUL LA RESPECTAREA BUNURILOR SALE.NIMENI NU POATE FI LIPSIT DE PROPRIETATEA SA DECAT.....IN CONDITIILE PREVAZUTE DE LEGE SI DE PRINCIPIILE GENERALE ALE DREPTULUI INTERNATIONAL"CONVENTIA PT. APARAREA DREPTURILOR OMULUI. MULTUMES ANTICIPAT PT. INDRUMARE ROG SA AVETI IN VEDERE SI COMPLETAREA ADUSA
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2009
criss_2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: fgs , utilizator 09:19, 16 Martie 2009
Ce intelegeti prin aceea ca ati parcurs toate etapele interne? S-a pronuntat instanta de judecata, printr-o hotarare irevocabila?
E tare confuz mesajul...
In afara de faptul ca ati cumparat un teren in 1950 nu am inteles mare lcuru...

PS Textul ales ca titlu e incomplet:
Nimeni nu poate fi lipsit de proprietatea sa, decat...
AM COMPLETAT MESAJUL .NU CRED CA ESTE NECESAR SA DESPIC FIRUL IN PATRU .TOTUSI.............. nu face obiectul utilitatii publice.nu a fost emis titlu de proprietate pe legea 18/1991 nici unei persoane.este liber de orice constructie.este o persoana care il exploateaza fara a avea o imputernicire scrisa sau alte acte .cand ma refer la parcurgerea etapelor interne fac trimitere la judecarea in prima instanta si recurs.intrebarea a mers pe presupunerea ca mi-a fost respinsa cerea initial formulata ,recursul si atat..
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2009
criss_2009, utilizator
deci dreptul dumneavoastra de proprietate nu a fost confirmat de catre o instanta - inteleg ca nici la fond, nici la apel nici la recurs?
in acest caz nu aveti proprietate in sensul cedo. in relatia cu romania, trebuie sa aveti un drept recunoscut de justitie, irevocabil si definitiv, de preferat dupa 1994, data aderarii la protocol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura relabila cedo. nimar nimar Rog sa ma ajutati cu un raspuns intemeiat legal in ceea ce priveste momentul in care o persoana fizica, care o formulat o plangere contraventionala si a ... (vezi toată discuția)
In 1050 am cumparat un teren" loc de casa in vatra satului" criss_2009 criss_2009 in 1950 am cumparat un teren .in actul de cumparare este specificat LOC DE CASA IN VATRA SATULUI. in 1991 am facut cerere de reconstituire a dreptului de ... (vezi toată discuția)
Pedepsirea celor care mint instantele gabi2005 gabi2005 Iata faptele: 1. In 2008 am facut plangere penala impotriva unei persoane X care detinea un Titlu de proprietate teren, mostenire de la tatal sau, dovedind ca ... (vezi toată discuția)