avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Solutie de reactivare - platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Solutie de reactivare - platitor de TVA

Am o firma de tip SRL, infiintata in 2008 cu certificat de firma platitoare de TVA. Anul trecut, la 1 august, din lipsa de activitate, mi-a fost suspendata acest certificat, cu litera e). Dat fiind faptul ca au trecut cele 180 de zile, in care puteam sa o reactivez, si contabila mea nu a reusit sa faca nimic la Finante, ce solutii am, totusi sa redevina firma, platitoare de TVA? Mentionez ca vreau sa inscriu firma in ROI si fara sa fiu platitor de TVA, nu pot. MULTUMESC ANTICIPAT.
Tocmai de aceea v-am spus sa infiintati o alta societate.Acum fara suparare,de "facut" nu v-a facut nimeni.Era obligatia contabilului sa va aduca la cunostinta ce se intampla in cazul in care depuneti deconturi fara sume,etc.Legislatia este foarte clara,iar consecintele nu sunt deloc convenabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Tva anulat felisana felisana Firmei i-a fost anulat codul de tva cu data de 01.08.2012 pentru nedepunere deconturi. Din pacate am depus 099 dupa cele 180 de zile, am facut toate ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit, intracomunitar, declaratii robilix robilix buna ziua am un pfa cu norma de venit, neplatitor de tva deoarece prestez servicii si in tarile UE am depus cererea pentru cif de tva, eu ramanand ... (vezi toată discuția)