avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Debit card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Debit card de credit

Buna ziua,
Solicit si eu ajutor intr-o problema:
Am avut un card de credit la [editat] BANK unde am ajuns in imposibilitate de plata la un moment dat , am incheiat o intelegere de plata esalonata cu un reprezentant al [editat]SRL, am platit conform intelegerii suma datorata la acel moment catre [editat]si desi din 2011 am achitat suma datorata sunt si in prezent contactata si amenintata cu executare silita pentru o datorie achitata deja. Cum pot rezolva definitiv aceasta situatie destul de sacaitoare?
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali2267@yahoo.com , utilizator 16:32, 23 Iulie 2013
Este ok, daca respecati si regulamentul de postare.
2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit.
Cea de la firma de recuperare imi spune sa-i prezint FISA DE LICHIDARE dar eu i-am spus ca nu consider ca era de datoria mea ca debitor sa emit fisa de lichidare ci acest lucru trebuia sa-l faca CREDITORUL- BANCA dupa ce a urmarit ce plati am facut eu in contul de colectare .
Nu se intocmeste nicio fisa de lichidare, e prima data cand aud de asa ceva . Nu este obligatia dvs sa aratati asa ceva. le puteti trimite doar angajamentul de plata si dovada platilor, facute in termen.
Buna ziua,
astazi tocmai ce am trimis la cea de la firma de recuperare propunerea de plata esalonata,incheiata in 2010, pe care sunt semnaturile de care v-am spus si de care m-am achitatsi i-am pus si extrasul de cont pe acea perioada din care reies platile facute de catre mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu de o firma de recuperari creante cornelia_simion cornelia_simion Sotul meu a fost asociat in cadrul unui SRL, care a intrat in faliment in anul 2010, faliment care a fost solutionat definitiv in anul 2014. In anul 2007, ... (vezi toată discuția)
Contract bancar vandut de 2 ori bogdan_ciprian bogdan_ciprian Buna ziua, Sa va descriu pe scurt problema: in 2006 am luat un credit bancar de nevoi personale, fara ipoteca, de la o banca. Am achitat ratele pana in ... (vezi toată discuția)
Angajament plata - firma recuperari creante liliana62 liliana62 am semnat un angajament de plata cu [firma]. ulterior am solicitat contractul de cesiune intre banca si [firma] , precum si un scadentar cu dobanzile si ... (vezi toată discuția)