avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se evalueaza gradul de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se evalueaza gradul de handicap

mama mea a fost incadrata in gradul de handicap accentuat cod handicap 1 cod boala G20 in 05 .01.2012 iar acum la o noua evaluare dupa 18 luni i sa acordat pe acelas cod de boala acelas cod handicap ,se incadreaza in grad de handicap MEDIU.N-i sa spus ca putem face contestatie in care sa motivam....Ce anume motive sa trec din moment ce starea sanatatii mamei mele e vizibil mai grav dat fiind ca parkinsonul nu se vindeca ci tot mai tare se agraveaza.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:22, 23 Iulie 2013
Formulati contestatie la comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap in care detaliati concret aspectele mentionate in postarea dvs pe forum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluarea gradului de handicap fara studiul documentelor grisa56 grisa56 buna ziua, In urma evaluarii la comisia de expertiza medicala, in anul 2010 s-a hotarat sa-mi dea certificat de handicap gradul accentuat permanent. In ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap Nandor973 Nandor973 Domnule avocat am două întrebări. -fiica mea are diabet tip 1 din anul 2007 până acum a fost încadrat în gradul de handicap II, acuma a împlinit ... (vezi toată discuția)