avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

grad de handicap

Domnule avocat am două întrebări.
-fiica mea are diabet tip 1 din anul 2007 până acum a fost încadrat în gradul de handicap II, acuma a împlinit 18 ani,încă e la școală, nu are venit și de la comisia de evaluare a persoanelor cu handicap pentru adulți a venit sentința că se încadrează numai în gradul III.
-vreau să știu ce este diferența de un minor și un adult cu acelaș boală
Cel mai recent răspuns: Nandor973 , utilizator 11:22, 8 Octombrie 2016
Nu este vorba despre diferenta intre minor si major
Incadrarea in grade de handicapo se realizeaza in baza unor norme specifice care la un interval de timp se modifica si completeaza
Aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva deciziei comisiei de expertiza medicala persoane cu handicap la comisia superioara de exepertiza medicala
Succes !
Mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap nerevizuibil alina_25 alina_25 am o amica de sufera de schizofrenie deci e asa total paralela cu realitatea se crede o persoana din antichitate si zice ca e in antichitate si deh e ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap, insuficienta cardiaca clasa iii nyha eagle_free eagle_free Buna seara. Tatal meu este bolnav cardiac de peste 10 ani si il cheama Nichita Fedot, Sarichioi, jud. Tulcea. In ultimii ani boala a avansat pana la ... (vezi toată discuția)