avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitarea PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitarea PFA

am o fiica studenta care a accesat masura 112.S-a inregistrat la organul fiscal cu un profit estimat de 1000 ron. De ce tre sa plateasca trimestrial suma de 980 roni ,pt pensii,impozit pe profit si sanatate?
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 19:09, 30 Iulie 2013
Din momentul in care devii PFA platesti, indiferent daca ai profit sau nu, contributiile la sanatate si la pensii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru înregistrarea unui pfa Acethe Acethe Ce acte sunt necesare pentru înregistrarea unui pfa și cum se procedează? (vezi toată discuția)
Contributii la asigurari de sanatate si pensie (documente care trebuie depuse la institutiile statului). neci neci Ce documente trebuiesc depuse si cum trebuie procedat ca membrii unei Intreprinderi Familiale(2) sa devina angajati,cu drepturi (asigurari de sanatate, ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pfa simonabrindusa simonabrindusa As dori un raspuns la o intrebare la care pana acum nu mi s+a putut da indiferent unde am intrebat. Sunt PFA si platesc impozit pe venit 16 %. Nu mai lucrez ... (vezi toată discuția)