avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Calitate vanzator pentru SRL ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Calitate vanzator pentru SRL ?

Vanzatorul este doar reprezentant intrun SRL, I.F., PFA sau este reprezentant legal putand semna proces de contraventie in lipsa administratorului ?
Cel mai recent răspuns: karmenaurelia , utilizator 21:56, 24 Iulie 2013
Vanzatorul poate semna pvc daca acesta a fost intocmit pe numele lui, daca a fost amendat el personal. Daca a fost amendata societatea comerciala , vanzatorul nu are calitatea necesara de a semna procesul verbal de contravenctie
Nu cred ca este corect raspunsul tau din punct de vedere legal. Atata timp cat vanzatorul presteaza o activitate in cadrul unei societati , nu este admis sa i se faca pvcc in nume propriu. Nu are calitate de reprezentant legal ci doar de reprezentant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarari potrivnice justice2010 justice2010 Salutare, Am o speta care imi da ceva batai de cap. As dori daca se poate, sa imi dati si mie un sfat. Problema este urmatoarea. In mai 2009, SC X SRL a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala -calitate procesuala Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dragi colegi, va rog sa ma sprijiniti cu opinia dv. Am doua cazuri de sanctiuni contraventionale si confiscare de marfuri din motive datorate lipsei ... (vezi toată discuția)
Semnatura proces-verbal andreeajum andreeajum buna ziua, am primit o amenda de la comisariatul judetean de protectie a consumatorului. la magazin eram doar eu, in calitate de gestionar-vanzator. avem ... (vezi toată discuția)