avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare adresa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare adresa

Buna ziua.Am primit o comunicare adresa,intrebarea mea este:daca platesc suma pretinsa(datorata),inainte de termenul de 25 zile, mai trebuie sa merg la tribunal,si sa depun acel formular de raspuns,nu stiu ce este.Daca platesc datoria respectiva in cele 30 de zile,nu reclamantul trebuie sa retraga plangerea la tribunal? Nu am gasit nimic pe internet si nu stiu cum sa fac.Va multumesc
Daca vregti sa stingeti litigiul existent platind suma, puteti raspunde instantei prin orice mijloc,fara utilizarea formularului de raspuns.
Spre exem[plu, depuneti la instanta dovada platii.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare adresa Adrian Petre Adrian Petre Buna ziua, Am sa va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Societatea pe care o reprezint a primit de la Judecatoria sectorului 6 o \\"Comunicare Adresa\\" ... (vezi toată discuția)
Retragere dintr-un proces Valiv34 Valiv34 Buna ziua, A fost inceput un proces intre mai multi studenti si facultatea la care acestia erau inscrisi pana la data de 1 octombrie 2008. Anul acesta au fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - dovada plății restanței Rodica Crivoi Rodica Crivoi Buna dimineata, la multi ani! Numele meu e Rodica, sunt data in judecata, cu termen in 11 ian, pentru o datorie la gunoi, la bloc de 130lei,din anul 2014., eu ... (vezi toată discuția)