avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua - dovada plății restanței
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua - dovada plății restanței

Buna dimineata, la multi ani! Numele meu e Rodica, sunt data in judecata, cu termen in 11 ian, pentru o datorie la gunoi, la bloc de 130lei,din anul 2014., eu fiind plecata din bloc din 2010 si stand cu parintii in alta localitate. In fine, am primit somatie, dar nu credeam ca e asa grav si am platit mai tirziu banii, ca dupa o luna dupa ce am platit sa primesc citatie. Va rog, spuneti-mi ce trebuie sa fac?? Unde sa prezint chitanta cu plata efectuata pentru anularea actiunii in tribunal?? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a nu depune originalul chitantei. cred ca este suficienta copia chitanteti pe care sa scrie "conform cu originalul" si semnatura,
Multumesc mult pentru ajutor,din pacate atat chitanta cit si hirtia venita de la tribunal cu datele specificate de dv sunt la o vecina din bloc. Pentru posta e tarziu asa ca va rog, spuneti-mi daca merg personal unde anume in tribunal trebuie sa depun acele acte si , daca termenul de judecata e pe 11 ian, pana cind, tinind cont ca actiunea e la tribunalul Petrosani si eu stau acum in Iasi.
~ Conținut șters la cerere ~
O puteti trimite printr-un curier rapid, Funcourier si altele similare, primiti un nr de AWB cu care puteti urmari stadiul documentului si primirea lui pe internet, serviciul costa in jur de 20 lei, prin posta obisnuita ptr o confirmare de primire este in jur de 10 lei.
Cred ca se poate trimite si pe email dae mai sigur este sa aveti confirmarea de primire.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2018
cyan, moderator

Alte discuții în legătură

Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)
Intampinare Dinte Dinte Buna seara! Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare. Intrebarea mea este: De cand incepe ... (vezi toată discuția)
Mi s-a cerut să depun răspuns la întâmpinare cu zece zile înainte de prima înfățișare dar l-am depus doar cu două-trei zile înainte. se poate să îmi fie refuzate probele propuse? N Sireteanu N Sireteanu Buna. Daca intr-un proces mi s-a cerut sa depun Raspuns la intampinare cu zece zile inainte de prima infatisare si acesta a fost depus doar cu doua-trei zile ... (vezi toată discuția)