avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua - dovada plății restanței
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua - dovada plății restanței

Buna dimineata, la multi ani! Numele meu e Rodica, sunt data in judecata, cu termen in 11 ian, pentru o datorie la gunoi, la bloc de 130lei,din anul 2014., eu fiind plecata din bloc din 2010 si stand cu parintii in alta localitate. In fine, am primit somatie, dar nu credeam ca e asa grav si am platit mai tirziu banii, ca dupa o luna dupa ce am platit sa primesc citatie. Va rog, spuneti-mi ce trebuie sa fac?? Unde sa prezint chitanta cu plata efectuata pentru anularea actiunii in tribunal?? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
@Rodica Crivoi, pentru a posta un mesaj apasati pe butonul Raspunde si nu pe Citeaza. Aveti posibilitatea sa modificati raspunsul o perioada de 30 minute prin apasarea butonului Editeaza.
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2018
cyan, moderator
Multumesc frumos pentru timpul acordat, nu sunt deloc familiarizata cu acesti termeni si aceste proceduri si nu inteleg de ce e asa greu sa inchei un capitol dupa ce am platit datoria si dobinzile ei, e drept mai tirziu, dar am platit desi da, nu stau acolo din 2010si suma era pt 2014,.Multumesc inca o data!
Nu intelegeti de ce. Va cred si va inteleg. De ce? Pentru ca incurcate si complicate sunt caile justitiei, adica in domeniul acesta de multe ori nu se regaseste intelegerea si logica comuna, cu alte cuvinte poti sa pierzi cu dreptatea in mana cum se spune, si asta pentru ca adevarul judiciar nu este egal cu adevarul celui de sus sau cu adevarul absolut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)
Intampinare Dinte Dinte Buna seara! Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare. Intrebarea mea este: De cand incepe ... (vezi toată discuția)
Mi s-a cerut să depun răspuns la întâmpinare cu zece zile înainte de prima înfățișare dar l-am depus doar cu două-trei zile înainte. se poate să îmi fie refuzate probele propuse? N Sireteanu N Sireteanu Buna. Daca intr-un proces mi s-a cerut sa depun Raspuns la intampinare cu zece zile inainte de prima infatisare si acesta a fost depus doar cu doua-trei zile ... (vezi toată discuția)