avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva rezolutiei - amenda administrativa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva rezolutiei - amenda administrativa

Cu neinceperea urmaririi penale,am primit o amenda administrativa de 700 ron.nu am un loc de munca stabil,lucrez cu ziua pina gasesc un loc de munca si sint singurul intretinator al familiei.am 17 zile pt plingere impotriva ordonantei.ma poate ajuta cineva sa o redactez?va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:55, 23 Iulie 2013
Daca va va ajuta cineva sa redactati probabil ca veti mai avea de platit inca 200 lei peste ceea ce aveti deja de achitat.
Stati cuminte si incercati sa achitati in rate asa cum puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie prim procuror, nup impotriva unui atacator, ce pot face mai departe? Costin Savescu Costin Savescu Am fost batut cu picioarele de catre un individ agresiv care m-a si amenintat, insultat, injurat si impotriva caruia mai facusem plingeri la politie. Toate ... (vezi toată discuția)
Plingere penala retrasa antonio123 antonio123 AM facut scris o plingere penala la DNA ptr fostul meu angajator si a fost data de parchet la organele politie. AM fost chemat la politie sa ma intrebe mai ... (vezi toată discuția)
Furt magazin veston veston Salut Am sustras furat din hypermarket mai multe zile imbracaminte fara afi prins.Intruna din zile am fost prins de agenti de paza care au chemat politia .Am ... (vezi toată discuția)