avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inspectie fiscala-TVA stabilit suplimentar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inspectie fiscala-TVA stabilit suplimentar

in urma inspectiei fiscale a fost stabilit tva suplimentar de plata.Inregistrarea contabila 6581=4423 si 4423=4424 suma cu care se va diminua tva-ul de recuperat inregistrat pana la momentul respectiv.
intrebarea mea este: acest tva stabilit suplimentar il trec in D.300 (la ce rand?)sau fac doar inregistrarea contabila ,decontul se face conform jurnalelor din luna iar diferenta stabilita suplimentar va fi inregistrata in fisa platitorului direct de catre anaf in baza deciziei de impunere ?

Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:50, 27 Iulie 2013
TVA de plata se va inregistra in randul 36 din decontul 300.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de impunere in urma inspectiei fiscale kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Am avut un control fiscal in urma caruia am primit o Decizie de Impunere cu un impozit pe profit suplimentar de 704 lei cu dobanzi de 196lei si ... (vezi toată discuția)
Solicitare rambursare tva-decont ramona chisalita ramona chisalita Buna seara. In situatia in care, ca urmare a solicitarii rambursarii TVA, s-a stabilit de catre inspectorii de la finante ca o parte din TVA nu este ... (vezi toată discuția)
Tva platit desi era de recuperat Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Trebuie sa refac deconturile de TVA pentru perioada februarie-august. La decembrie 2013 avea de plata 3000 ... (vezi toată discuția)