Am nevoie de un sfat.Va rog sa-mi spuneti cum pot deconta combustibilul utilizat la o Asociatie in parteneriat public-privat, avand in vedere ca aceasta cheltuiala este eligibila si ni se deconteaza din fonduri UE in limita a 7.5 L/100Km. In fond problema mea este urmatoarea: Asociatia nu are masina achizitionata, combustibilul se deconteaza pe masinile personale ale angajatilor, se alimenteaza de la peco, se trece cantitatea de combustibil pe aviz si se emite factura la sfarsitul lunii, dupa care se face ordin de plata pe cantitatea de combustibil achizitionata,este corecta aceasta varianta?Mai trebuie si alte documente intocmite? Va multumesc.
Trebuie sa aveti si confirmarea Km parcursi, prin foi de parcurs dedicate deplasarilor in interesul proiectului, pentru evidenta activitatilor desfasurate.
puteti sa imi spuneti un act normativ la care sa fac trimitere? nu este facut contract de comodat intre salariati si unitate in ceea ce priveste utilizarea masinilor, este corect asa?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.