Nu stiu daca e tocmai sectiunea potrivita pentru a posta si de aceea rog un modearor sa mute subiectul respectiv daca e necesar.
Problema mea consta in urmatoarele:
Am reclamat un angajat al unei institutii bancare la sediul lor central pentru comportament inadecvat
Acesta m-a sunat pe numarul meu de telefon sa imi zica ca ma va da injudecata pentru aceasta reclamatie.Doresc sa aflu raspunsul la doua intrebari:
1.Pentru ce fapta m-ar putea da in judecata?
2.E posibil ca o persoana ce are acces la datele mele personale(in speta persoana ce lucreaza la respectiva institutie) sa ma sune acasa si sa ma ameninte ca ma va da in judecata?
P.S: Daca este necesar voi reda in amanunt intamplarea.
Este clar ca angajatul bancar a incalcat normele interne folosind baza de date a institutiei pentru un interes personal.
va sfatuiesc sa sesizati Institutia bancara in legatura cu acest fapt. Cu siguranta vor lua masuri.
Cat despre plangerea respectiva, orice cetatean are si drepturi si obligatii. El are voie sa va faca plangere, dar daca aceasta reprezinta denunt calomnios va suporta rigorile legii.
Va multumesc pentru raspuns.Am trimis sesizare catre institutia bancara.
Dar as dori sa stiu pentru ce motiv ar putea sa ma dea el in judecata?Ca nu am comis nicio infractiune
Revin cu aceiasi problema.Daca doreste cineva sa ma ajute as fi tare recunoscator.Am primit o invitatie la politie in calitate de persoana reclamata.Trebuia sa fiu azi la ora 9 dar am ajuns pe la orele 13.Am vb cu cel care mi-a trimis inviatatia si mi-a zis ca am fost reclamat de catre directorul institutiei bancare specificat mai sus.Mi s-a zis ca a reclamat faptul ca am adus injurii, am amenintat si am vb urat angajatilor bancii.De aseamnenea a adus ca maroti angajatii care au declarat de asemeni ca le-am vb urat.I-am spus d-lui politist ca toate sunt niste aberatii si ca el a facut aceasta reclamatie ca urmare a reclamatiei facuta de mine catre sediul central al institutiei la care este angajat.Politistul mi-a spus ca trebuia sa fiu la ora 9 si ca deja mi-a trimis amenda acasa de 200ron in urma reclamatiei depuse fara ca eu sa dau o declaratie macar...Ca urmare a a cestor fapte ce as putea fac?..Stiu ca trebuie sa fac contestatie la aceasta amenda...dar catre acest Director care este clar ca a mintit in fata politiei doar ca sa se razbune pe mine ce as putea face?
P.S:S-a dus la politie cu copia mea a cartii de identitate pe care a luat-o de la dosarul meu de credit pe care il am la respectiva banca.
Este un abuz , cu siguranta comportamentul acelui lucrator bancar. Nu au voie sa se foloseasca de datele personale ale clientilor. Sper ca aveti inregistrarea apelului lui, din seara respectiva , pe tel dvs . Nici faptul ca v-a luat copia CI din dosar nu e in regula. Ar trebui sa nu ii permiteti sa scape, desi v-a reclamat la politie.