Am fost reclamat la politie de catre angajatii unei banci ca am adus injurii si amenintari .Am fost chemat la politie si am ajuns cu cateva ore mai tarziu decat scria pe invitatie.Cel care a primit reclamatia mi-a intocmit o amenda in urma acestei reclamatie fara ca eu sa fiu dat nicio decalaratie.
Aceasta reclamatie este de fapt o reclamatie fara nicio baza solida.Martorii sunt angajatii bancii care de altfel sunt subiectivi.Aceasta reclamatie a venit in urma unei reclamatii de a mele catre sucursala centrala a respectivei banci cu privire la comortamentul inadecvat al directorului bancii.Probabil acesta a fost sanctionat de catre conducerea bancii si a decis sa se razbune si sa ma reclame la politie.Am sa fac contestatie la aceasta amenda dar lucrurile nu vreau sa se opreasca aici si as dori sa ma indrumati cui sa ma adresez mai departe pentru aceste declaratii mincinoase?
Multumesc pentru raspuns.Am vb cu politistul in cauza pt asa ceva dar mi-a zis ca nu se incadreaza la denunt calomnios deoarece amenda in cauza pe care am primit-o nu se incadreaza in penal.
Ati primit amenda conf.Legii 61/1991, depuneti contestatie impotriva PV de contraventie in 15 zile de la comunicare, altceva nu vad ce sa mai faceti, va complicati aiurea.
Dar eu nu am injurat si nu am amenintat pe nimeni.A fost doar o discutie despre un comision abuziv impus de banca iar comportamentul directorului a fost inadecvat(sa nu zic mai mult)eu l-am reclamat la ei la centru si el din razbunare a nascocit chestia asta din razbunare.Mai mult decat atat a luat din dosarul meu de credit care se afla la institutia bancara si a depus aceasta reclamatie impotriva mea ceea ce incalca grav confidentialitatea datelor cu caracter personal..Eu nu am relatii , eu mor cu dreptatea in mana din cate se pare..
Plingeri mincinoase
Costica33
S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez.
Cum ma pot eu apara ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa
teo2304
Am primit o reclamatie la politie pentru insulta prin telefon(sms),nefondata,fara probe ,in plus persoana care a facut aceasta reclamatie incearca de ani de ... (vezi toată discuția)