avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariati delegati la punct de lucru cu cif
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariati delegati la punct de lucru cu cif

SC are punct de lucru stabil cu cif.

Pot acorda diurna directorului de punct de lucru si contabilei de acolo saptamanalpe intregul an?
In conditiile in care delegarea se face pentru 60zile , cu posibilitatea de prelungire inca 60 zile cu acordul salariatului.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:41, 24 Iulie 2013
Daca este director de pct de lucru si contabila a pct de lucru, atunci locul de munca este acel pct de lucru. In aceasta situatie ei nu sunt delegati la acel pct de lucru si deci nu primesc diurna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de delegare ginnyy ginnyy Am o cerere de la un salariat pentru plata drepturilor de delegare pentru perioada 2006-2009. Acesta a fost angajat la un punct de lucru al societatii, insa ... (vezi toată discuția)
Delegare anton981 anton981 Buna ziua . Am o nelamurire . Locul meu de munca este la 65 km de casa si fac naveta de 20 de ani . Acum un an am fost delegati la un alt loc de munca in alta ... (vezi toată discuția)
Contestare delegare abuziva LoredanaSTG LoredanaSTG Am primit decizie de delagre la un alt punct de lucru la 400 km. Am dat curs delegarii, dar: - nu a primit nici o sarcina conform fisei postului, - mi s-au ... (vezi toată discuția)