avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - poprire conturi

In cazul in care executarea silita a fost declansata si poprirea conturilor a fost instaurata, debitul creeaza in continuare dobanzi sau penalitati?
Daca veniturile persoanei executate sunt realizate integraal in afara tarii si nu ajung in conturile poprite, ce posibilitati sunt ca aceste sa fie eventual afectate de o poprire viitoare? Creditorul/executorul pot popri si conturile din strainatate?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:24, 24 Iulie 2013
Penalitati si dobanzi curg pana la plata integrala sau pana la prescrierea dreptului la actiune pentru creanta principala.

Pot fi executate veniturile din strainatate, dar doar de catre un executor din tara respectiva si in conformitate cu legislatia locului in care se obtin veniturile.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Stiti cumva de unde pot afla cuantumurile dobanzilor si penalitatilor pe care le poarta un debit deja aflat in executare silita?
Creditorul, banca, este obligat sa va spuna care sunt penalitatile si dobanzile ce compun creanta fata de dvs. faceti o cerere scrisa la ei si veti primi raspunsul.
multumesc!
Eu va multumesc!
In cazul in care bancii i-a fost solicitat in repetate randuri, in scris, cu cerere semnata olograf si tot nu a raspuns acestei solicitari de a informa privind debitul si componenta lui, ce recomandati?
plangerer la ANPC, OPC din judetul unde s-a incheiat creditul, atasand dovezile de trimitere ale adreselor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita prin poprire de venituri emanuil emanuil Buna seara! Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns. Daca prin hotarare judecatoreasca o banca(creditor) a obtinut o executare silita prin proprire a ... (vezi toată discuția)
Penalitati la credit ipotecar cdga_2007 cdga_2007 Am un credit ipotecar din 2008 in CHF. Nu am mai putut plati ratele de un an de zile.Banca mi-a calculat penalitati care in prezent se ridica la inca o data ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu myryam myryam Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)