avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Camere de supraveghere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Camere de supraveghere

Buna,Lucrez intr-un call center de 4 ani au implemetat reguli in fiecare an, vor sa instaleze camere sa ni se monitorizeze calculatoarele in sala operativa , e legal prin lege? mentionez nu sau intamplat niciodata evenimente neplacute gen fraude furturi etc.........multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2013
C.Fabyola, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 24 Iulie 2013
1. Angajatorul are dreptul de a controla şi monitoriza activităţile angajaţilor săi în timpul orelor de lucru, dar acesta nu poate folosi ca mijloc de control înregistrările unui sistem de supraveghere video instalat la sediu unei companii client, dacă angajații în cauză nu au fost anunțați în prealabil cu privire la această modalitate de monitorizarea a orelor de lucru.

2. Despre monitorizarea salariatilor la locul de munca
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere xperientaneplacuta xperientaneplacuta Buna ziua, am o intrebare. In cadrul companiei in care lucrez, se doreste montarea unor camere audio-video pentru supravegherea operatorilor call-center daca ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere Bolo77 Bolo77 Locuiesc la parter si doresc sa montez o camera de supraveghere undeva langa geam(deci pe proprietatea mea) pentru a monitoriza masina din parcare. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere la locul de munca noemi r noemi r Buna ziua, Am o intrebare. Cat de legale sunt camerele la locul de munca? Lucrez intr-o companie multinationala care in fiecare sectie are utilaje. Mai ... (vezi toată discuția)