avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Angajari pentru firme din strainatate pe firma ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Angajari pentru firme din strainatate pe firma romaneasca

Buna ziua. Detin unPFA. As dori sa angajez cu CIM 3 soferi si sa ii detasez apoi la o firma in Italia. Care este cadrul legal. Cum tebuie sa procedez. Trebuie sa fac un contract de prestari servicii cu firma italiana? Cum ar suna acesta? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Detasare sofer hello60 hello60 SC cu un singur angajat(sofer+coord.transp),cum procedez in momentul in care am CO,si trebuie sa-mi respect contractul de prestari servicii cu firmele cu care ... (vezi toată discuția)
Cine imi plateste concediul medical si concediul de odihna? flori2009 flori2009 Buna seara! Sunt angajat al unei agentii de recrutare din Bucuresti cu contract pe durata determinata si detasat in Italia pentru toata durata contractului. ... (vezi toată discuția)
Neclaritati ContSters222888 ContSters222888 buna ziua, am si eu o rugaminte la cei experti de pe acest forum, va rog sa imi spumeti cum pot lucra in italia cu o firma de constructii cu sediu in romania? ... (vezi toată discuția)