avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie plangere penala dupa 20 zile?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie plangere penala dupa 20 zile?

am ridicat de la parchet pe data de 5 rezolutia si mi-sa comunicat ca am termen pentru contestatie 20 de zile.....care este ultima zi de depunere?...av. mea spune ca o va depune pe data de 26 prin posta...se incadreaza in termen sau ma plimba cu vorba?.....dupa data de 5 nu mi-a mai raspuns la telefon....
Sunteti in termen, dar nu inteleg de ce trebuie depusa chiar in ultimul moment.
conteaza cumva si ora depunerii prin posta?....va raspund la intrebare cu alte intrebari ( ce obligatie are un avocat fata de clientul sau?..... se vinde un avocat partii adverse?...etc. )
Ora nu este importantă...doar să mai găsiţi deschis la oficiul poştal :)
Dar chiar aşa, nu lăsaţi pe ultimul moment, mai bine fiţi precaut.
Cât despre loialitatea avocatului, nu vă putem oferi asemenea informaţii.Orice persoană este prezumată a fi corectă, până la proba contrarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea termenelor melcsy melcsy buna ziua am primit o comunicare de la autoritatea contractanta in care scrie ca avem la dispozitie 5 zile pentru a face contestatie,termenul decurge din ... (vezi toată discuția)
Plângere penală clasată. cum se calculează termenul de 20 zile pentru a face plangere ? asd1 asd1 Am făcut o Plângere Penală, dar care s-a clasat după un an de aşa-zisă anchetă (cercetare) care s-a făcut pe ascuns fără să fiu contactat - nici ... (vezi toată discuția)
Declarare apel puncuskaa puncuskaa care este ceea mai sigura modalitate a declararii apelului? posta,fax,e-mail.la registratura..... (vezi toată discuția)