avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Codul de procedura civila - transfer dosar la locul de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Codul de procedura civila - transfer dosar la locul de domiciliu

Buna ziua, am solicitat instantei sa imi transfere dosarul de tagada paternitate la domiciliu minorului in cauza si mi.au raspuns ca pot uza de dispozitiile prevazute de Codul de procedura civila in matere, nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc sa cer asa ceva, da.ti un sfat unde sa pot apela

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 11:16, 25 Iulie 2013
puteti solicita instantei declinarea competentei in favoarea judecatoriei de la domiciliul dv, in baza art. 113 alin. 1 pct. 1 din codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! mă poate ajuta cineva cu răspuns la următoarea ... Madalina2323 Madalina2323 Buna seara! Mă poate ajuta cineva cu răspuns la următoarea speță: \" Împotriva lui x cu domiciliul în Medgidia sa formulat o cerere de chemare în ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu buna dimineata . rog colegii cu un sfat daca se poate :love1: doamna casatorita , traieste in concubinaj cu alt domn. din relatia acestora de concubinaj, ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala instanta divort Antoanela Geaman Antoanela Geaman Art. 607 Cod proc. civ. prevede: [i]Cererea de divort este de competenta instantei in circumscriptia caruia se afla cel din urma domiciliu comun al sotilor. ... (vezi toată discuția)