avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Probleme inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Probleme inmatriculare auto

Buna ziua,vreau sa ma lamureasca cineva si pe mine.Am cumparat o masina cu nr provizorii de ms de la un cetatean din targu mures.Pe briful masinii apare alta persoana din zalau. Baiatul din ms avea facut kauvfertrag intre neamt si el si nu mai are thichetul ala roz de la nr de germania dar numerele le are.eu sunt din suceava iar aici la inmatriculari sunt foarte stricti.eu am gandit ca rezolvarea ar fi sa fac kauvfertrag intre neamt si omul din zalau,apoi contract de vanzare cumparare intre omul din zalau si asta din mures care a scos nr rosii si pe urma contract intre omul din mures si mine.la solutia asta cred ca-mi trebuie fiscal de la amandoi.va rog sa-mi spuneti daca este bine sa fac asa sau alta solutie si cum ramane cu tichetul roz de la nr.si ce solutii ar fi daca nu pot primi fiscalul
Cel mai recent răspuns: Pruna Loredana , Avocat 00:03, 25 Iulie 2013
Daca nu obtineti certificatul fiscal nu va hazardati sa luati auto
dar pana acolo este bine ce am gandit?
Daca obtineti certificatele fiscale, e in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa mai procedez!!! turculetcatalin turculetcatalin Am cumparat un autoturism import Germania de la o persoana din Iasi, am facut contract de vanzare cumparare si am primit si fiscal de la aceasta, surpriza a ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu imi da certificat fiscal elena cailean elena cailean buna ziua. am cumparat in februarie o masina, de la un domn din bistrita, domiciliat in bistrita. masina era adusa in decembrie din germania, si avea deja ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Kibedi Kibedi Buna ziua.Am si eu o problema.Am cumparat un autoturism din Romania, neinmatriculat, caruia i s-a scos un rand de numere rosii.Cel care a scos acel rande de ... (vezi toată discuția)