A fost condamnat la inchisoare pentru uz de fals in Marea Britanie in 2008, a mai avut o amenda administrativa pentru lovire si amenintare in 2012 iar acum, in 2013,pentru abandon de familie in care s-a dovedit reaua-credinta procurorul i-a dat tot o amenda administrativa.
Este corecta decizia luata?
Multumesc frumos pentru raspuns,,,,,,...ce ar trebuie sa punctez in plangere?, d-nul procuror a specificat in rezolutie ca faptuitorul nu are antecedente penale si a adus atingeri minime valorilor sociale. Pur si simplu l-a scos curat ca lacrima.
Motivati ca s-au adus atingere dreptului copilului de a fi intretinut si crescut de parintii sai, ca daca toti am fugi de raspundere statul ne-ar avea grija tuturor, ne-ar plati mancare si chirii si ne-ar tine in orfelinate...
Exagerez, dar cam asa stau lucrurile, trebuie spuse insa oficial si contrazis punctual toata teoria procurorului.
O declaratie
serban_alin
cu ceva timp in urma a existat un conflict intre mine si fosta prietena...in fine..ea mi-a spart capul si eu am lovit-o ulterior..am ajuns la politie si in ... (vezi toată discuția)