avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Modificare unilaterala a contractului cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Modificare unilaterala a contractului cu banca

Buna ziua,
Eu am cont la o banca comerciala (romana) pe care am facut un descoperit de cont acum cativa ani. Mi-am pierdut locul de munca, am fost trimis in somaj si nu am putut acoperi suma respectiva intr-un timp rezonabil.
Am depus sume mai mici dar lunare pentru a-mi arata intentia de a acoperi descoperitul.
Banca mi-a transformat decoperitul in credit fara sa ma anunte si sa ma cheme pentru a semna un act aditional sau un nou contract.
Este legala miscarea aceasta?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Qran , utilizator 09:53, 25 Iulie 2013
pana nu va duceti sa vedeti concret despre ce este vorba nu are nimeni cum sa va spuna. in principiu o asemenea invitatie este legala.
Nu este vorba de o invitatie ci efectiv despre o modificare.
Am fost notificat ca s-a efectuat deja modificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire de card in cazul decesului ContSters193283 ContSters193283 In urma cu 10 luni sotul meu a decedat. El avea o decoperire de card pe cardul de salariu, de 6700 lei. La momentul decesului eu eram somera ( fara somaj ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare birjovanumarian birjovanumarian Buna ziua.As dori sa aflu daca pot da in judecata banca de unde am credit deoarece mi-au facut o oprire pe salariu timp de trei luni.Si nu 30%...integral (tot ... (vezi toată discuția)
Datorie vanduta la agentia de recuperare andasz andasz Situatia este urmatoarea: In anul 2007 am incheiat la banca un Contract de Cont Curent persoane fizice, la acest contract am incheiat ulterior un act aditional ... (vezi toată discuția)