Buna ziua,
Vreau sa stiu daca exista vreun text de lege care il obliga pe proprietar sa-si curete terenul de balarii.
Mentionez ca terenul se afla in localitate,inconjurat de alte case...din pacate chiar in spatele casei mele.Cam la doua saptamani taiem noi 2-3 metri din iarba de pe langa gardul nostru,asta nu m-ar deraja foarte tare.Ce ma deranjeaza sunt vietatile care ies de acolo si ajung la noi.serpi,soparle,arici,sobolani si fel si el de ganganii.Ultimul sarpe pe care l-a omorat sotul avea mai bine de 1m...chiar pe trotoarul din fata casei.De la inceputul verii nu mai am curaj sa ies noaptea din casa.Plus ca mi-e frica sa mai tin deschis vreun geam la parter.
Un alt aspect este latratul cainilor.Al meu si al vecinei aud zgomotele vietatilor si latra toata noapte...spre ex. azi noapte am adormit la 4 din cauza haosului.
Pe tot lotul lui sunt balarii cat omul de mari...iti este si frica sa intri acolo.(nu are ridicat nimic pe loc..este o parcela de 700m goala)
Va rog frumos sa ma ajutati cu ceva informatii.cam ce pot sa fac ca sa-l determin pe proprietar sa-si curete locul.Unde trebuie sa ma interesez.
Multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.
eu am incercat sa curat balariile pe un teren invecinat (care depaseau deja 2 metri inaltime ) si m-am trezit cu o plangere la politie . Desi i-am facut curat si arata foarte bine fara sa cer nimic , asa doar de buna vecinatate , mi-a spus ca el asa isi dorea sa fie terenul cu balarii si cu ce drept am facut eu curat ? N-am mai avut ce sa zic ..
Vecina de duplex
Sam21
Buna ziua,
Ma numesc Mekki Samir
Din luna decembrie m-am mutat intr-o casa gen duplex . Duplex este construit pe lung avand o parte a curtii comune in care ... (vezi toată discuția)