avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire de la primarie- cheltuieli de executare desi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire de la primarie- cheltuieli de executare desi am castigat contestatia

acum 3 ani mi s-a intocmit un proces verbal pentru a plati amende de 120 ron, inregistrat cu nr 1 din 15.06.2010 etc. Atunci am formulat o plangere care mi-a fost admisa definiv si irevocabil. Anul acesta m-am trezit cu o poprire de 20 ron emisa de primarie cu meniunea cheltuieli de executare. Consider nefondata poprirea pentru ca eu am castigat procesul si in cazul acesta ma gandesc ca eu nu trebuie sa le platesc cheltuieli de executare.
Va rog sa ma lamuriti in acest sens.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:17, 26 Iulie 2013
in mod clar, nu datorati cheltuieli de executare, pentru acel pv de contraventie. Luati legatura cu executorul bugetar si aratati-i ca se afla intr-o eroare.
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuia sa faceti contestatie la executare si sa solicitati anularea cheltuielilor. Daca le-ati platit, nu inseamna ca le si datorati.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu, nu era justificata. Plangerea contraventionala suspenda de drept executarea. Functionarul de la ANAF care face acte de executare, desi executarea silita este suspendata de drept, infaptuieste o infractiune de abuz in serviciu. Cu atat mai mult cand pv-ul de contravente este anulat, deci nu exista creanta, fapta este infractiune. Era suficienta notificarea organului de executare in legatura cu acestea si actele de executare ar fi fost anulate.
Sunt sute de mii de pv-uri de contraventie, executorii bugetari sunt putini, se produs astfel de erori, dar asta nu inseamna ca trebuie sa platiti dvs ptr ele.

Alte discuții în legătură

Contestatie somatie plata transmisa pentru amenzi platite vlad nicolae vlad nicolae Am primit o somatie de la Administratia Financiara pentru plata a 3 amenzi (numai amenda, fara despagubire) cu rovigneta. Din acestea, 2 le-am platit (numai ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez in cazul in care mi sa spus ca sa anulat un pv si de fapt dupa cateva lunai primesc ca figurez cu datorii adina23 adina23 In iarna acestui an, pe 14.01.2008, sotul meu a primit o amenda auto ptr ca nu avea actele la el, 150 in 48 de ore sau daca nu 300 ron. Uitandu-ne mai bine, ... (vezi toată discuția)
Amenda tulburare liniste publica glcgsm glcgsm Buna ziua, Indraznesc sa va deranjez cu urmatoarea problema, in speranta unei reactii rapide din partea specialistilor de pe acest forum. In vederea unei ... (vezi toată discuția)