Am fost cadru militar dupa o vechime de 20 ani plus sporurile am facut 30 ani. am fost in pensie de boala dupa care m-am pensionat la limita de varsta si as dori sa stiu daca perioada de invaliditate gr.II se adauga la vechime.
Am o rugaminte. Spuneti-mi care este baza legala, art, punct, al , la afirmatiile d-vs de la punctul 3 ,aflandu-ma intr-o situatie asemanatoare cu consiliatul de aici.Adica trecut din pensie invald gr2 ,la pensie limita de varsta.Pt cei 14 ani de p.invalid mi s-a calculat o pensie civila separata (punctaj separat) care a fost adunata cu pensia (punctaj) care o primeam si s-a impartit ( 22ani si 11 luni) la 22,9 rezultand un puntaj mai mic decat cel anterior..
1. Pentru ca nu ati primit raspuns in termenul legal (45 de zile), cu dovada ca ati facut contestatie puteti actiona in judecata Casa sectoriala de pensii.
2. Instanta competenta este Tribunalul din judetul unde aveti domiciliul.
Pensie
ionelzan
am fost pensionar de invaliditate gr.II,din anul 2002, cf.deciziei am un stagiu de cotizare realizat de 37 ani si 7 luni, d.c. 10 ani in gr,II ,n.in 1949 luna ... (vezi toată discuția)