avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura executare silita

Am o hotarare definitiva , impotriva unei asociatii de proprietari ( obligatia de a face hidroizolatia blocului) am investit-o cu titlu executoriu, am mers la executor dar acesta nu a procedat la executarea silita motivand ca asociatia nu are bani. Pot merge la alt executor dar ce pot face sa nu mi se repete situatia anterioara? Cum pot sa il oblig sa puna in executare hotararea daca refuza sau nu isi duce treaba la bun sfarsit?
Cel mai recent răspuns: bangy , utilizator 19:33, 25 Iulie 2013
Buna ziua,
Da puteti merge dar se pune problema daca Persoana Juridica Asociatia de proprietari nu a strans inca suma necesara pentru hidroizolatie, cum sa o faca?
Faceti propaganda intre vecini sa stranga banii si abia pe urma solicitati executarea silita.
Solicitati si deschiderea unui cont special pentru aceasta lucrare.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Pai vecinii nu vor sa plateasca pentru asa ceva precizand ca ei nu sunt afectati de acoperisul stricat iar administratorul nu e interesat in a strange bani si nici nu se implica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta - executare silita Lucc Lucc Va supun atentiei o speta Cumpar un apartament executat silit. Debitorul refuza sa paraseasca locuinta si se ajunge la actiune in evacuare daca fac un ... (vezi toată discuția)
Colocatar rau platnic si scandalagiu wemilia wemilia buna ziua! am un \\"vecin\\" la bloc de toata groaza, pe langa ca e scandalagiu si nesimtit mai are si restante la intretinere vreo 5000 de lei, nu avem ... (vezi toată discuția)
Refuz punere in posesie teren obtinut prin hotarare judecatoreasca emiliana emiliana Din 05 mai 2012 am o sentinta, irevocabila de la data de 10 noiembrie 2012. Primaria nu ne pune in posesie cu cele 24 ha, motivand ca nu are angajat ... (vezi toată discuția)