avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rectificative stat anul 2000
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rectificative stat anul 2000

Buna Ziua. Am de refacut state din anul 2000 si 2001, de cand se depun declaratii privind comisionul la itm? Se depuneau si in anii acestia?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 21:08, 15 Martie 2009
Parca prin anii aia se depuneau anual, da sigur se depunea o declaratie anuala, sub forma de tabel.Daca nu gasiti, poate caut eu una prin actele de demult dar dureaza cateva zile.Ma mai intrebati.
Daca refac statele continand doar cei trei angajati cu probleme e bine sau trebuie sa depun statul cu toti angajatii?
eu stiu ca se reface tot statul, dar mai bine intrebati inspectorul.
RAMONICI a scris:

Buna Ziua. Am de refacut state din anul 2000 si 2001, de cand se depun declaratii privind comisionul la itm? Se depuneau si in anii acestia?

Uitati-va la documente utile, in dreapta paginii, si gasiti acolo Declaratia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor RAMONICI RAMONICI Buna ziua . Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac.Inspectoarea de la ITM imi spune ca nu poate sa inchida cartile de munca unor angajati pt ca pe statele ... (vezi toată discuția)
Comision itm si declaratie lunara itm + revisal sandrei sandrei Dragii mei colegi, de cateva zile ma tot contrazic cu o \"stimata\" doamna de la ITM privind comisionul ITM si declaratia lunara privind comisionul ... (vezi toată discuția)
Declaratie itm Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In conformitate cu prevederile art. 5 din Legea nr. 130/1999 privind unele masuri de protectie a persoanelor incadrate in munca, republicata in Monitorul ... (vezi toată discuția)