Buna ziua . Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac.Inspectoarea de la ITM imi spune ca nu poate sa inchida cartile de munca unor angajati pt ca pe statele din unile luni sunt trecute niste salarii diferite de cele din Cim, din anul 2000 si 2001. Intrebarea mea este daca refac statul si il trimit continand doar cei trei angajati cu probleme sau cu toti angajatii. trebuie sa fac si declaratii rectificative la ITM CU PROGRAMELE DIN 2000 SI 2001? Trebuie sa fac si rectificative la d101?Multumesc.
Salariul brut de pe statul de plata, poate fi diferit de salariul negociat trecut in cim, incluzand anumite comisioane.Sper ca este vorba in plus si nu in minus.Deci puteti pleca de la un negociat ca in cim si adaugati un comision.Daca sumele sunt in minus fata de cim,aici e mai complicat.ori umblati la timpul lucrat,ceea ce practic ar fi cam greu ca s-au facut raportari la cas,somaj,sanatate,ori modificati retroactiv prin act aditional salariile, acte semnate de salariatii in cauza.Ei oricum stiau de diferenta de salariu intrucat semnau state de plata.
Speta
ContSters42967
O persoana X , in anul 2001 termina facultatea de drept. Licentiata in drept este angajata la o soc. din Galati ca Functionar administrativ pana in 2004 ... (vezi toată discuția)