avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este nevoie de proces? Intrare in posesie mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este nevoie de proces? Intrare in posesie mostenire

Concubina tatalui ramane,impreuna cu copii ei, in casa dupa moartea acestuia,desi fiul celui decedat are contract de mostenire cu intretinere este nevoie de proces sau alta modalitate pt a-i da afara din casa?Mentonez ca fiul celui decedat nu se intelege cu persoanele respective mai ales ca sunt si violente cu el atat fizic cat si verbal..El cerandu-le demult sa paraseasca casa,chiar a fost la un avocat si le-a dat o somatie de zile in care sa plece de acolo,ei nerespectand-o.
Cea de a doua intrebare ar fi ce masura ar trebui acesta sa ia ca foarte multe lucruri i-au disparut din casa de cand tatal lui a murit.Bineinteles,concubina stie unde sunt dar zice ca au fost furate din casa?
Va multumesc.
Daca nu puteti rezolva situatia amiabil va trebui sa formulati o actiune prin care sa solicitati evacuarea persoanei respective din imobil.In ceea ce priveste bunurile lipsa puteti formula o plangere la politie(fara prea mari sanse de rezolvare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce măsuri luăm când avem adolescenți violenți în relațiile cu părinții? nikepsh nikepsh Speta este urmatoarea: acum 4 ani am divortat amiabil la notariat, domiciliul copilului fiind stabilit la mine/eu fiind mama lui. Mentionez ca era vorba despre ... (vezi toată discuția)
Relatie concubinaj cu copil AlinaCecilia AlinaCecilia Am o relatie din care a rezultat un copil de 6 luni, dar este violenta fizica de 8 luni locuim impreuna in apartamentul luat prin prima casa pe numele meu cu ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva a unui spatiu (locuinta) teodorescusandu teodorescusandu Buna ziua.As ruga persoane competente si/sau\\"patite\\"sa ma sfatuiasca intr-o chestiune personala.Dupa decesul sotiei de acum citiva ani,am reusit sa conving ... (vezi toată discuția)