avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabili si experti contabili
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabili si experti contabili

doresc a va intreba daca mai faceti fata noilor modificari in domeniul contabilitati?
Cel mai recent răspuns: Dandy , utilizator 19:31, 20 Martie 2009
Facem fata, facem chiar mai multe fete, fete-feteX-(
Suntem platiti pentru asta, nu avem scuze
Au fost si perioade mai grele
Sunteti geniala sitimata doamna davidg!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi pentru un parinte de elev de liceu economic nikoleta_steliana nikoleta_steliana Buna ziua tuturor!De multe ori, fara sa stiti, ati fost cei mai buni prieteni din viata mea si va multumesc! M-ati ajutat in rezolvarea diverselor probleme cu ... (vezi toată discuția)
Faceti contract de colaborare cu contabilii cu care lucrati! eu am luat o mare teapa! arh_hadi arh_hadi Buna ziua! Imi este si jena de situatia in care sunt si pe care o sa v-o relatez. [b]Va sfatuiesc sa NU faceti ca mine, sa nu mergeti pe incredere, ca il ... (vezi toată discuția)
Tva avanataje si dezavantaje oms oms Buna dimineata. Am deschis o farmacie in decembrie 2010 iar contabila mea imi spune ca pana pe 20 ian pot sa fac o declaratie sau...ceva...nu stiu exact, nu ma ... (vezi toată discuția)