avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum recuperez banii?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum recuperez banii?

Buna ziua,am dat in judecata firma angajatoare care nu mi-a platit drepturile banesti,respectiv salariul si garantia materiala,am castigat procesul si am hotararea irevocabila dar eu sunt din constanta iar firma din bucuresti.angajatorul nu raspunde la telefon sau mail,de aceea ba trebui sa apelez la executor judecatoresc.intrebarea mea este cat ma costa si cat va dura pana sa recuperez banii
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 12:14, 26 Iulie 2013
Va trebui sa apelati la un executor judecatoresc din Bucuresti.
Luati legatura cu un executor judecatoresc care va va stabili taxele de executare si avansul din onorariu.
Costurile aferente executarii sunt in raport de suma pe care o aveti de recuperat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie paul_anita paul_anita Am castigat la recurs la Galati, unde a fost stramutat dosarul, prin hotarare irevocabila. Am legalizat sentinta. Unde introduc cererea de investire cu ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc cristina/BZ cristina/BZ Am o hotarere judecatoreasca executorie de drept, definitiva si irevocabila in cadrul unui litigiu de munca care obliga firma cu care am fost in litigiu sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un sfat. am apelat la un executor ... Florina Crisan Florina Crisan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am apelat la un executor judecatoresc pt. a recupera o suma de bani. Debitorul a facut contestatie la executare si ... (vezi toată discuția)