avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acte impunere auto la primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acte impunere auto la primarie

Salut,am o masina adusa din Germania de cineva de la Cluj,a vandut o fara a avea carte de identitate din Romania,mi a dat certificat fiscal,iar la impunerea la primaria din orasul meu mi s a solicitat cartea,eu am vandut masina si mi trebuie certificat fiscal,pe care primaria nu vrea sa l elibereze fara cartea de identitate a masinii,scuza este hg 44/2004,art 262 cod fiscal,alin 3,va rog daca cumva stiti daca din 2004 pana in prezent s a modificat aceasta lege.

Alte discuții în legătură

Scoatere din evidenta primariei autoturism paul_8483 paul_8483 Buna ziua, Simt ca am fost pacalit de cumparatorul masinii si as dori sa stiu daca pot scoate de la impozit autoturismul vandut doar cu urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala campary campary Am cumparat un autoturism s.h. adus din Germania de la un samsar. Acesta a adus autoturismul pe 6 august si mi l-a vandut mie pe 25 octombrie 2010. In acesta ... (vezi toată discuția)