avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Declaratia art 69^1 - SRL cu mai multi asociati
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Declaratia art 69^1 - SRL cu mai multi asociati

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in cazul in care un SRL cu mai multi asociati ( subcontractant) urmeaza sa se prezinte cate o declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din . OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare pentru fiecare dintre asociat ?



Va multumesc frumos pentru promptitudinea raspunsului!

Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2013
twisted111, utilizator
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 15:53, 26 Iulie 2013
Inteleg ca SRL-ul este detinut de mai multe persoane- asociati. SRL-ul doreste sa participe la o licitatie ca subcontractant.
Declaratia se da de catre SRL si se semneaza de reprezentantul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de confidentialitate mirceamonac mirceamonac Sotia este in concediu de maternitate iar firma acesteia participa la o licitatie unde sotul face parte din comisia de evaluare. Contractul de munca al sotiei ... (vezi toată discuția)
Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala luandai luandai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la urmatorul caz: Intentionam sa participam la o licitatie, insa nu indeplinim una dintre ... (vezi toată discuția)
Acte subcontractori greensea greensea Buna ziua In caz de subcontractare, pe langa declaratiile art.180, 181 si 69, declaratia si lista cu subcontractantii, imi trebuie si certificatele fiscale ... (vezi toată discuția)