avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor pentru careuri de cuvinte ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor pentru careuri de cuvinte incrucisate si probleme de enigmistica

Am colaborat cu un ziar local fara contract colaborare...Aproape zilnic am publicat careuri de cuvinte incrucisate si probleme de enigmistica...Pot cere drepturi de autor?

p
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:35, 26 Iulie 2013
Creatiile Dvs. in acest domeniu sunt purtatoare de drepturi de autor de la data publicarii. Puteti obtine remuneratia cuvenita de la editurile care le publica doar in baza unui contract de cesiune despre care puteti citi mai multe in topicul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere de carte sonika sonika Buna. Vreau sa realizez traduceri de carte pentru diferite edituri.NU am statut juridic. Pot totusi realiza traduceri si sa fiu platita prin PayPal? E legal? ... (vezi toată discuția)
Licentiere fotografii si drepturile de autor vladvasile2 vladvasile2 Buna ziua, sunt persoana fizica, am fost contactat de o firma pentru a le vinde 5 fotografii din portofoliul meu. Presupun ca este necesar un contract de ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor / contract de colaborare alexandra25 alexandra25 Am realizat pentru un supermarket cateva elemente de grafica. Serviciile mi-au fost platite doar o parte si nu s-a incheiat nici un fel de contract de ... (vezi toată discuția)