avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare prin sms
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare prin sms

am o fata care a fugit de acasa,s-a maritat,a facut un copil dar sotul ei nu ma lsa sa o vad.am nenumarate mesaje pe telefonul mobil in care el ma ameninta ,m ainjura,si-mi interzice sa intru in curte.il pot actiona in judecata pe baza mesajelor din telefon
Cel mai recent răspuns: INOCENTIA ZISSU , Consilier juridic 11:28, 27 Aprilie 2009
Cum sa nu, chiar penal pentru AMENINTARE. Se face usor dovada cine are telefonul, cui i s-a dat telefon, daca se repeta amenintarea,deci, aveti proba amenintarii. Daca pentru violenta a mai fost si santionat contraventional, sau la locul de munca, (sau chiar are cazier) rezulta profilul psihologic de om agresiv, fapt ce se poate atesta in plus si cu martori. De dvs. depinde, daca dati sau nu curs plangerii penale.
Inocentia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica si intimidare puffy_buffy puffy_buffy Buna dimineata.De ceva timp am intrat intr-o relatie,din care acum nu mai pot iesi.Primesc mesaje de amenintare,de intimidare,sunt agresata atat fizic cat si ... (vezi toată discuția)
Cineva a luat-o la fugă cu telefonul pe care pretindea că vrea să-l obțină la schimb cu un altul. e furt sau tâlhărie? Alinnu Alinnu Buna ziua , as dori un mic sfat in legatura cu o fapta penala Acum 2 saptamani un prieten s-a intalnit cu un baiat sa faca un schimb de telefoane (OLX) In ... (vezi toată discuția)
Proba cu mesaje de pe facebook G_Paul89 G_Paul89 As dori sa depun o plangere impotriva lui G. pentru amenintari cu moartea si injurii prin intermediul internetului, pe facebook. Acesta trimite mesajele de pe ... (vezi toată discuția)