avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectie revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectie revisal

In situatia unui angajat cu timp partial, timpul de munca a fost initial de 2 ore/saptamana, dupa 2 luni prin act aditional timpul de munca a fost modificat la 1 ora/zi. De abia dupa ce am transmis modificarea in revisal am descoperit ca initial am inregistrat in REVISAL, in loc de 2 ore/saptamana, 2 ore/zi. Se mai poate face vreo corectie la prima inregistrare?
Cel mai recent răspuns: gabrieladina , utilizator 16:34, 26 Iulie 2013
Multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omitere modificare salar in revisal econo econo In luna ian.2014 se modifica timpul de lucru al unui angajat la 4h si salariul de la 850 la 450. In revisal s-a omis modificarea la salar , dar pe stat apare ... (vezi toată discuția)
Contract eronat inregistrat in revisal Ana2703 Ana2703 Buna ziua! Am un angajat cu perioada determinata, a carui contract individual de munca expira pe 01.03.2014. Din greseala (confuzie de nume) i s-a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eronata in revisal isobelbella isobelbella buna ziua, am facut si transmis in acelasi timp o modificare eronata de salariu in revisal ( in urma incheierii unui act aditional) trecand gresit anul: in loc ... (vezi toată discuția)