avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Credit prima casa

cum scap de clauza de instrainare din contractul de vanzare cumparare al apartamentului, daca intreprinderea de unde a fost cumparat s-a desfiintat
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2013
loredanailie, utilizator
Cel mai recent răspuns: loredanailie , utilizator 19:23, 26 Iulie 2013
Asteptand sa treaca perioada legala pentru care opereaza aceasta clauza. Nu aveti nicio sansa sa scapati de ea altfel.
... asta daca va referiti la clauza legala de neinstrainare pentru imobilele achizitionate prin programul prima casa.
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
apartamentul a fost cumparat in 1987 de catre proprietari, si acum noi vrem sa-l achizitionam,dar banca nu ne acorda creditul din cauza acestei clauze
mentionez ca clauza de instrainare nu are un termen anume trecut in contract
Apartamentul a fost achizitionat prin credit CEC? Poate nu au radiat ipoteca in favoarea CEC ului, dupa ce au achitat integral apartamentul.
apartamentul cand a fost cumparat sa platit cu banii jos la inteprinderea de care apartinea deoarece proprietarul era angajat la inteprindere la momentul respectiv , rectific faptul ca apartamentul a fost cumparat in 1994 , nu 1987

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament ipotecat! bogdandex bogdandex am vreo garantie ca banii pentru achitarea unei ipoteci de o terta persoana(evident banii mei cu , care as vrea sa cumpar imobilul ipotecat) sunt folositi pt ... (vezi toată discuția)
Apartament sub ipoteca, transfer drept de proprietare AIERDNA AIERDNA Buna ziua, daca apartamentul este inca sub ipoteca, se poate ,,transcrie\\"pe un alt nume. Adica sa se treaca numele unui nou ,,proprietar\\". De exemplu: ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu ipoteca nicoletagrigore nicoletagrigore am facut de curind un imprumut bancar la prima casa pe numele socrului si am achizitionat un apartament pe numele lui cu ipoteca. intrebarea mea ar fi daca ... (vezi toată discuția)