avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... contract vanzare cumparare cu ipoteca
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

contract vanzare cumparare cu ipoteca

am facut de curind un imprumut bancar la prima casa pe numele socrului si am achizitionat un apartament pe numele lui cu ipoteca. intrebarea mea ar fi daca putem trece apartamentul pe numele sotului adica al nostru acesta avand ipoteca? se poate face contract de vanzare_cumparare sau donatie macar? multumesc:">
Cel mai recent răspuns: loricica_loriana , utilizator 11:31, 29 Octombrie 2012
se poate face contract de vanzare-cumparare , insa numai cu acordul bancii, dvs preluand ipoteca si plata ratelor , prin ipoteca aveti clauza de neinstrainare, grevare etc.
Din cate stiu eu, la achizitionarea unui imobil prin Prima Casa 4 imobilul nu poate fi instrainat mai devreme de 5 ani.
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2012
loricica_loriana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa loredanailie loredanailie cum scap de clauza de instrainare din contractul de vanzare cumparare al apartamentului, daca intreprinderea de unde a fost cumparat s-a desfiintat (vezi toată discuția)
Achizitie apartament ipotecat! bogdandex bogdandex am vreo garantie ca banii pentru achitarea unei ipoteci de o terta persoana(evident banii mei cu , care as vrea sa cumpar imobilul ipotecat) sunt folositi pt ... (vezi toată discuția)
Informatii acte de proprietate si preturi estimative.... scarllet4you scarllet4you Cam cu trei ani in urma dorind sa ne cumparam o casa (specific ca in acea perioada munceam fara acte in regula amandoi, eu si sotul meu), dar avand nevoie inca ... (vezi toată discuția)