avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent!! - cumparare imobil cu procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent!! - cumparare imobil cu procura

Buna ziua as avea si eu nevoie de niste informatii,problema mea este urmatoare:-doresc sa cumpar o casa intr-un sat(la tara) eu momentan nu ma aflu in Romania intrebarea mea este-As putea face o procura surorii mele ca sa poata merge la notar sa intemeieze actul de vanzare-cumparare in locul meu? -Ce acte trebuie sa avem;-eu si vanzatorul? cum am vorbit cu diversi notari si eu si vanzatorul si de dau detalii diverse unul de altul suntem nelamuriti.An citeva zile va fi gata cartea funciara si inca nu am gasit un notar care sa ne lamureasca corect cu ceia ce ne trebuie (telefonic,ptr.ca eu nu sunt in tara iar vanzatorul nu locuieste in lacalitatea unde se afla imobilul).V-a multumesc..!
:(
Cel mai recent răspuns: dana 50 , utilizator 19:43, 26 Iulie 2013
v-a multumesc! si v-a urez
seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare- cumparare laurentiu6 laurentiu6 buna. am o rugaminte . poate cineva sa ma ajute cu o ciorna cum arata un act vanzare - cumparare pentru casa ? vreau sa vad daca este la fel cu cel pe care il ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare cumparare notar marinica71 marinica71 doresc sa achizitionez o casa si as dori sa stiu pasii care trebuiesc urmati la notar.in calitate de cumparator ce acte imi trebuiesc?cand platesc pentru ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara cf c-levi c-levi Buna, va rog sa ma ajutati cu 1 sfat. Am dat un avans pentru o garsoniera. Am facut un precontract(insa doar la agentie) La inceput mi-au spus ca in 2 ... (vezi toată discuția)