avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Scadere produs acordat gratuit din stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Scadere produs acordat gratuit din stoc

Buna ziua,
Am un magazin de haine iar in aceasta perioada vreau sa fac o promotie-la 1 produs,al doilea la jumatate de pret si la 2 produse-al treilea gratuit.
In cazul primei variante-al 2-lea produs la jumatate de pret-aplic reducerea de 50% in casa de marcat iar aceasta calculeaza totalul de plata.
Insa in cazul celei de-a 2-a promotie(cea cu produsul gratuit),casa de marcat nu imi permite sa aplic o reducere de 100% la produs.

As vrea sa-mi spuneti cum pot atunci sa scad din gestiune acest articol in mod legal,astfel incat la un eventual control sa fie totul ok.

Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: cry_mitroi , utilizator 20:24, 29 Iulie 2013
Introduceti pe casa pretul de 0,01 lei.
Multumesc pentru raspuns.Ma gandeam si eu sa aplic o reducere de 99,99% astfel incat pretul sa fie de 0,01 lei.

Mai trebuiesc intocmite alte acte,avand in vedere ca se vinde cu pretul acesta?
Mai trebuiesc intocmite procese verbale pentru aceste reduceri sau este suficient ca apar in casa de marcat cu reducere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare reduceri de pret cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua,am un magazin de vanzare cu amanuntul.Doresc sa fac reduceri de pret la anumite articole.Am inteles ca trebuie sa vorbesc cu cei de la care am luat ... (vezi toată discuția)
Eroare la incasare geanta prin promotie 50% romeo mart romeo mart am vindut in noiembrie o geanta marochinarie primita in gestiune ca pret vinzare cu 200 lei . a fost in luna noiembrie o promotie de 50 % la marochinarie dar ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent myno myno Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot oferi , legal , un produs gratuit clientilor. Ce acte trebuie sa intocmesc sau care este ... (vezi toată discuția)