avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pe proprietatea altor persoane
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pe proprietatea altor persoane

Buna ;
- Poate executorul judecatoresc sa execute silit bunurile mobile din casa daca eu domiciliez si figurez in acte la adresa matusi mele? Pana la urma e casa si proprietatea altei persoane eu figurand doar in CI, nefiind proprietar.Cum poate dovedi executorul care sunt lucrurile mele si care nu sunt daca matusa mea spune ca eu nu detin nici un bun acolo ci locuiesc doar prin bunavointa ei la adresa respectiva?

Cel mai recent răspuns: anton39 , utilizator 10:33, 28 Iulie 2013
Daca nu exista dovezi ca sunt ale dvs, se prezuma ca sunt ale proprietarului casei , nu pot fi executate silit.
Daca numele matusii nu apare pe vreun act, matusa ar putea sa refuze sa-i primeasca in casa.
Multumesc pentru lamurire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - bunuri mobile mcaltu mcaltu Buna ziua, Pe scurt situatia mea. Acum 9 ani am pierdut un proces de unde trebuie sa platesc daune morale si cheltuieli de judecata. Am tot primit de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua elenahanu85 elenahanu85 am o problema....sotul meu in 2005 a facut un imprumut de nevoi personale in val de 130000000lei vechi..,am platit ratele la timp pana acum 1 an shi jum.ieri ... (vezi toată discuția)
Executare silita, debitor fara bunuri personale officestart officestart Buna ziua, Am facut la un momendat un contract de imprumut cu cineva notarial (nu discut corectitudinea lui sau nu). Contractul de imprumut a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)