avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achitare factura cu internet banking
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achitare factura cu internet banking

Buna ziua, am achitat o factura prin ordin de plata electronic (internet banking) si as dori sa stiu daca vanzatorul este obligat sa imi elibereze si bon fiscal.
Mentionez faptul ca este o factura in interes de serviciu si in cazul decontarii mi se cere factura si bon fiscal.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariana_paun , utilizator 11:22, 28 Iulie 2013
Buna ziua! Bonurile fiscale se elibereaza pt platile in numerar, dumneavoastra ati efectuat plata prin intermediul bancii. Puteti cere factura si ca dovada a platii facturii atasati op-ul de pe internet banking, eventual o copie a extrasului dumneavoastra de cont bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva in activitatea hoteliera Mihaela Irina Mihaela Irina Buna ziua, SC la care lucrez are ca obiect de activitate hoteluri si restaurante. La un control de la Finante pentru o rambursare de Tva ne-a fost atrasa ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Am un pfa; registrul jurnal de încasări si plati eduard56463 eduard56463 Salut , am un pfa si la registrul jurnal de încasări si plati imi cere (documentul felul nr) acolo pot sa trec numarul si seria facturii? am cumpărat ... (vezi toată discuția)