avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala declaratia 220
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala declaratia 220

Am deschis un ii recent cu activitatea de bar si as vrea sa stiu ce sa bifez la determinarea venitului net? Care ar fi cea mai mai buna metoda?

Alte discuții în legătură

Completare declaratie 200 cris23ny cris23ny Buna ziua! Am realizat un venit din activitate independenta (alte surse) ca persoana fizica neautorizata (am fost despagubit de catre o persoana), fiind si ... (vezi toată discuția)
D600 pfa farcl farcl Buna ziua, Doresc sa depun D600 pentru un PFA cu 2 activitati: 1. activitate cu norma de venit 2. activitate in sistem real. Depasesc plafonul pentru ambele ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala -registre ela22 ela22 Buna seara, De curand am deschis un II cu obiectul de activitate \\"alte activitati postale si de curierat, caen 5230\\". Am depus la finante declaratia ... (vezi toată discuția)