avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare cum obtin copie dupa o hotarare data de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare cum obtin copie dupa o hotarare data de Tribunal in recurs

Buna ziua.In anul 2012 am avut un accident auto in care am fost implicat.Politia a intocmit un proces verbal contestat de cel vinovat si a avut castig de cauza la judecatoria competenta fara a lua in seama pozele de la fata locului.Politia a facut recurs si a fost modificat sentinta in recurs in sensul că respinge plângerea formulată de petent impotriva procesului verbal intocmit de Politie.Cum pot obtine o copie dupa hotararea data de Tribunal in recurs,ca sa pot sa ma prezint la asigurator sa imi recuperez daunele de la masina.Care este procedura cea mai rapida.Mentionez ca am dosarul de dauna complet doar procesul verbal de la politie a fost contestat si doresc sa imi primesc banii dati pe reparatii in service.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:28, 28 Iulie 2013
Trebuie sa va interesati la Tribunal daca s-a redactat decizia din recurs si daca dosarul a fost trimis la instanta de fond.
Daca nu s-a redactat depuneti o cerere de urgentare redactare in care motivati de ce va trebuie decizia civila redactata cat mai curand.
Intrebati la tribunal daca va pot da o copie de pe decizia civila, in caz contrar copiile le veti face la instanta de fond.
Copia o veti obtine de la prima instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare decizie anulare proces verbal contraventie brigada rutiera kartush1977 kartush1977 Salut pe toti mebrii forumului si pe aceasta cale adresez cateva intrebari legate de urmatoarea problema: in urma cu un an si ceva am fost implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
comunicare hotarare judecatoreasca daniel67 daniel67 Am avut un proces la jud si l-am casticat.Partea adversa afacut recurs si a pierdut iarasi,iar hotararea a fost data irevocabila.Acasa m-ai vine comunicarea de ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva ratp respinsa mariacorina mariacorina Am si eu o mare nelamurire ... in aprilie 2010 am fost prinsa de controlorii ratp neavand abonamentul la mine (abonament valabil ptr luna aprilie) , mi-au ... (vezi toată discuția)