avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala auto pentru fapta savarsita in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala auto pentru fapta savarsita in alt stat membru UE

Am fost in Olanda cu masina si stiu sigur ca am fost prinsa de un radar in localitate cu depasire de viteza suficient de mare ca sa primesc amenda. Imi puteti spune care e procedura? Voi primi acasa un proces verbal de amenda? In limba romana sau in olandeza? Unde il pot contesta? In Romania sau in Olanda? Ce fac daca nu e tradus in romana sau macar engleza si nu inteleg nimic din el? Adica nici macar unde sa trimit amenda?

Multumesc mult pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Amenda olanda pentru masina vanduta Lulica Lulica Buna seara In luna martie am vandut o masina \"cu acte in regula\": am facut contract, am radiat masina de la fisc si am primit de acolo viza lor. Din luna ... (vezi toată discuția)
Traducere in olandeza a somatiei de plata Artigas Artigas Va salut, Revin cu o intrebare la care nu am primit raspuns in forum: Am un diferend cu un cetatean olandez domiciliat in Olanda care mi-a produs un ... (vezi toată discuția)
Amenda acasa electrocho electrocho Buna seara. Acum cateva zile am intrat intr-o depasire in afara localitatii, avand viteza maxima de 135km/h, din contrasens venind o masina de politie care m-a ... (vezi toată discuția)